Reitti

 

Reitti lähtee nuorisoseuran edestä Alapääntie 327 kirkolle päin, juuri ennen VT16 käännytään Rantatielle ja siitä Paakkarin sillan yli kevyenliikenteen väylää pitkin Reiniläntielle. Reiniläntien alussa 1. huoltopiste, noin 4 km lähdöstä.

Tästä jatketaan Reiniläntietä lähelle Isokyrön rajaa, jossa kääntöpaikka. 2. huoltopiste on Heikkolan riippusillan lähes kohdalla mentäessä sillasta ohi kääntöpaikalle.

Kääntöpaikalta palataan takaisinpäin Heikkolan riippusillalle ja siitä jatketaan vasemmalle Alapääntielle ja joko ohitetaan nuorisoseura ja aloitetaan uusi kierros, tai käännytään seuran pihaan ensimmäisestä liittymästä, jossa 20 metriä ja saavutaan maaliin. Jatkettaessa seuraavalle kierrokselle, on 3. huoltopiste heti seuran jälkeen  vasemmalla.

Yksi kierros on 10,5 km, kierroksella 2 huoltopistettä.

Puolimaraton on 2 kierrosta, reitillä 5 huoltopistettä.

Täysi maraton on 4 kierrosta, reitillä 11 huoltopistettä.

HUOMIOITHAN ETTÄ MAALI ON AINA KAIKILLA MATKOILLA SEURAN PIHASSA, AJANOTTOVAUNUN EDESSÄ.

Reitillä kilpailijat ovat omalla vastuulla ja ainoastaan rantatieltä mentäessä Paakkarin siltaa yli, mennään kevyenliikenteen väylää ja Heikkolan silta on kevyenliikenteen silta, muilta osin juostaan muun liikenteen seassa. Reitillä on varoitukset kilpailijoista ja liikenteen ohjaajia, mutta liikennettä ei ole suljettu.

Ohitettaessa 2. huoltopiste, siirrytään tien oikeaan laitaan ja kääntöpaikalta Heikkolan sillalle juostaan tien oikeaa laitaa.

HUOMIOITHAN MUUN LIIKENTEEN

REITILLÄ OLET OMALLA VASTUULLA, KILPAILIJOITA EI OLE VAKUUTETTU JÄRJESTÄJÄN PUOLESTA