ylis-alapaa-logo.jpg

Tervetuloa

Vuoden 2017 kisa on juostu. Lähtöviivalla oli 208 lähtijää ja 202 tuli maaliin, linkki tuloksiin on sivussa tai alla. Ilma oli varsin kolea, mutta onneksi se melkein 10 cm lunta tuli vasta seuraavana yönä, kun juoksut oli ohi.

TULOKSET TÄÄLLÄ

Tämän vuoden kisa meni huomattavasti paremmin kuin edellinen, mutta paljon on vielä parannettavaa. Olemme olleet pakotettuja karsimaan erilaisia toimintoja, palkitsemiskäytäntöjä ja kaikista ei vain ole huomattu, tai osattu ilmoittaa oikein ja mainostettu väärää asiaa, olemme pahoillamme aiheuttamastamme mieliharmista pyrimme oppimaan virheistämme.

Nyt on katseet suunnattu vuoteen 2018 ja olemme päättäneet järjestää järjestyksessään 33. Kyrönjoki-maratonin ja jos olet innokas tekemään työtä yhteisen hyvän eteen, tarvitsemme kökkäväkeä lisää koko ajan alati harvenevaan joukkoomme, palautesivun kautta voi ottaa yhteyttä.

33.Kyrönjoki-maraton juostaan 28.4.2018 kello 12.00

Aikaisempi lähtö täyden maratonin hölkkäsarja kello 10.(HUOM. vain täyden matkan hölkkäsarja lähtee klo 10, kaikki muut kello 12 ja aikaisemmasta poiketen täyden matkan hölkkäsarjaa ei lähde kello 12, eli sitä M_HOL sarjaa on vain 1) Kilpasarjat ja ½maratonin kaikki sarjat, sekä 10,5km lähtevät kello 12.00.  Ikäsarjat ovat edelleen 10 vuoden välein ja ikä määräytyy kilpailuvuoden, 2018 viimeisenä päivänä olevan iän mukaan, riippumatta syntymäpäivän ajankohdasta.

Ilmoittautuminen, ilmoittautumislomake hintoineen, sarjatietoineen, ym, avataan taas vuoden 2017 tapaan tänne kotisivullemme vuoden loppuun mennessä ja ennakkoilmoittautuminen toimii vain tämän kautta, sekä ennakkoilmoittautuminen PÄÄTTYY SUNNUNTAI-ILTANA 15.4.2018. Hinnat tulevat taas nousemaan kevättä kohti ja jälki-ilmoittautuminen paikan päällä on kalliimpaa kuin ennakko. Päivitä tietoja tänne ja facebook-ryhmäämme tarpeen mukaa.

Esa